Sticker Design Kota Kinabalu

round stickers Sticker Design Kota Kinabalu

round stickers Sticker Design Kota Kinabalu

428779 1
Posted
Posted in brochure flyer leaflet illustration pop wall sticker
14 travel case stickers matte finish durable 2 sticker designs for each member
Kota kinabalu handicraft centre
Kk budget printing home facebook
Sabah sticker centre 6 tips
Sabah sticker centre 6 tips
Printing banner bunting sticker kota kinabalu lnd printing home facebook
Indoor signboard kota kinabalu
Kota kinabalu geeks sticker teepublic
Sy design added 3 new photos to the album wedding card
Roadtax glassfilm sticker car accessories parts for sale in kota kinabalu sabah
Kota kinabalu geeks t shirt teepublic
3d tanjung aru kota kinabalu sabah borneo window wall sticker art decal idcch ls
Tamparuli sticker
Come n print home facebook
Wd creative florist closed now florist · kota kinabalu
Hairline reflective sticker design 01 hks appasia e marketplace
Photo photo photo

Untuk pengalaman yang lebih baik di Facebook, perbarui browser Anda.

Lot F-602, Ground Floor, Taman Indah Permai, Jalan Sepangar (1.714,46 km) Kota Kinabalu 88450

#stickertransparent #stickerlabel #printingkotakinabalu #printshopkotakinabalu #mansmediasabah

We could use do other shapes and sizes so just let us know if you have special requirement!

If you’d like to get your sticker printed, you could get in touch with us to know more about our sticker printing and other services. You may also call us at 088-711614; or e-mail info[at]buzzprint.com.my; or go to our shop at Plaza 333 in Penampang – it’s just about 7KM from Kota Kinabalu (KK) city centre and 3KM from the Donggongon township.

Tempahan boleh dibuat secara online atau boleh juga dibuat di kedai Buzz Print di Plaza 333, Penampang.

Buzz Print menyediakan perkhidmatan cetak sticker label untuk pelbagai produk seperti balang atau bekas biskut Raya.

If you’d like to get stickers printed, you could get in touch with us to know more about our sticker printing service and other services that we offer. You may also call us at 088-711614; or e-mail info[at]buzzprint.com.my; or go to our shop at Plaza 333 in Penampang – it’s just about 7KM from Kota Kinabalu (KK) city centre and 3KM from the Donggongon township.

#PrintKadKahwin #KadKahwinMurah #KadKahwinCantik #KadKahwinMansMedia #KedaiPrintKadKahwin

💢LOGO SIAP SEPANTAS 3 MINIT!💢 . Lihat video ini bagaimana kami menghasilkan logo jenis logotype menggunakan jenis font yang dipilih kemudian ditambah dengan elemen imej yang melambangkan bisnes tersebut! Done!😎 Mudah bagi kami tapi mungkin sukar untuk anda!😅 .

So, kenapa perlu susah2 nak cari idea sendiri? Serahkan saja pada kami yang pakar! Jom buat design logo dengan kami: . 💥 Harga serendah RM80 sahaja 😱 💥2 konsep design 😍 💥 unlimited changes sampai puas hati 🤩 .

hubungi/WhatsApp kami sekarang di: . http://www.wasap.my/60195832517 http://www.wasap.my/60138521967 Tel (P): 088-402077 . pm kami di www.facebook.com/mansmediasabah . atau datang ke Studio kami di Indah Permai, KK (berdekatan 7 Eleven) .

💥P/s: Kami menyediakan kepakaran dalam graphic design & printing untuk sticker label, kad bisnes, kad kahwin, flyers, banner, bunting, logo design, kotak packaging dan pelbagai lagi media percetakan dan digital! .

Tertakluk kepada terma & syarat #printingkotakinabalu #printshopkotakinabalu #logodesign #kedaidesignlogo #designlogokotakinabalu

Kalau mau pakai saiz lain pun boleh juga bah. Tanya ja kami.

For other services, get in touch with us. You may also call us at 088-711 614; or WhatsApp us at +60 11 5156 1664; or e-mail info[at]buzzprint.com.my; or go to our shop at Plaza 333 in Penampang – it’s just about 7KM from Kota Kinabalu (KK) city centre and 3KM from the Donggongon township in Penampang.

Alvin trims MirrorKote sticker manually. Some stickers are trimmed with guillotine, while some are done with plotter. This one, however, is done with just a pen knife. Get in touch with us to know more about our services.

walaupun kedai kecil, tp perkhidmatan & kualiti terbaik…4 bintang? sy bagi 5 bintang

If you’d like to get stickers printed, you could get in touch with us to know more about our sticker printing service and other services that we offer. You may also call us at 088-711614; or e-mail info[at]buzzprint.com.my; or go to our shop at Plaza 333 in Penampang – it’s just about 7KM from Kota Kinabalu (KK) city centre and 3KM from the Donggongon township.

Untuk sticker label balang atau bekas biskut, kamu boleh pilih dari tiga saiz label:-

TESTIMONI CUSTOMER STICKER TRANSPARENT . Pelanggan ni datang kepada kami katanya sebelum ini buat sticker transparent di tempat lain tapi jauh dan terpaksa menghadap jammed hanya untuk mendapatkan servis printing sticker transparent untuk produk beliau sedangkan tempat tinggal & lokasi perniagaannya lebih dekat dengan kedai kami & lebih mudah untuk didatangi. . Beliau akhirnya ‘terjumpa’ kami melalui Facebook dan datang mendapatkan printing sticker transparent dengan kami dan… ternyata beliau berpuas hati dengan hasil printing sticker transparent kami. So akhirnya masalah beliau selesai dan kini lebih banyak masa, tenaga & wang ringgit sudah dijimatkan untuk produktivi yang lain lagi, kan? . Kamurang pun tentu ada masalah macam ni kan? Atau kamu perlukan sticker transparent untuk produk kamu? Bah apa tunggu lagi, jom dapat sticker transparent kamu dengan kami serendah RM9/A3 sheet size! Up to 100++pcs label/A3! Jimat bukan? . Hubungi/WhatsApp kami sekarang: . http://www.wasap.my/60195832517 http://www.wasap.my/60138521967 Tel (P): 088-402077 . pm kami di www.facebook.com/mansmediasabah . atau datang ke Studio kami di Indah Permai, KK (berdekatan 7 Eleven) . P/s: Kami menyediakan kepakaran dalam graphic design & printing untuk kad kahwin, kad bisnes, sticker label, flyers, banner, bunting, logo design dan pelbagai lagi media percetakan dan digital! . Tertakluk kepada terma & syarat

💢 MAU CONTOH PAKEJ KAD KAHWIN? MACAM NI LA! 💢 . Kamurang masih tak faham macamana contoh pakej kad kahwin ni? macam ni la, semua konsep design sama untuk setiap item, barulah seragam dan menarik kan? Yang design ni memang real customer dari daerah Tuaran, majlis perkahwinan pada 4 Ogos 2018. Tak cukup pakej ni, customer ni tambah lagi jumlah kad kahwin dia! . Bah jadi cepat kamu tempah pakej kad kahwin kami ni! Tinggal 5 hari saja lagi harga promosi pakej kad kahwin kami ni y…ang akan berakhir pada 31 Julai 2018 ni! Kalau terlepas memang rugi la, kami tak ulang dah ni! 😅 . Ada 6 pakej harga kad kahwin untuk kamu pilih dan sesuaikan dengan bajet korang! Semua item dalam 1 harga sahaja! Senang kan! Tak perlu fikir lagi! Jimat wang, masa & tenaga! . Tak tau design macamana? Jangan susah, ada contoh design kami di sini https://www.facebook.com/213664708643534/posts/2020322694644384/ Boleh pilih mana yang suka, nak edit, tukar warna, tambah gambar, dsb. semua boleh! . So apa tunggu lagi? Pakej ini sah sehingga 31 Julai 2018 sahaja! Cepat2, jangan lambat2! Jangan last minit, nanti kami sibuk dah dengan order orang lain yang lebih awal!😅 . Hubungi/WhatsApp kami sekarang di: . http://www.wasap.my/60195832517 http://www.wasap.my/60138521967 Tel (P): 088-402077 . pm kami di www.facebook.com/mansmediasabah . atau datang ke Studio kami di Indah Permai, KK (berdekatan 7 Eleven) . Tertakluk kepada terma & syarat

MAU ORDER STICKER LABEL & HARGA YANG KAMI OFFER? LIHAT VIDEO FB LIVE INI SEBELUM KAMI DELETE . Kamurang mau tau macamana order sticker dengan kami? Lihat video ini kami perjelaskan caranya & harga yang kami offer! .

Cepat tonton sebelum video ini dipadam dan sayang sekali kamurang akan terlepas tips untuk rancang bajet kos label produk/bisnes kamu dengan lebih jimat! . Like, repost & share video ini ya! . Untuk pertanyaan lanjut tentang sticker label kami, hubungi/WhatsApp: .

http://www.wasap.my/60195832517 http://www.wasap.my/60138521967 Tel (P): 088-402077 . pm kami di www.facebook.com/mansmediasabah . atau datang ke Studio design kami di Indah Permai, KK (berdekatan 7 Eleven) .

Tertakluk kepada terma & syarat #printstickerlabel #stickerlabelmurah #kedaiprintsticker #stickerdesign #printingkotakinabalu

Raya is coming and orders are definitely coming in soon. If you need sticker label for your cookie or kuih container, come to Buzz Print

We have SIX shapes that you can choose from: 🔹 50 x 50 MM round 🔹 50 x 50 MM square 🔹 50 x 50 MM square with rounded corners 🔹 70 x 50 MM oval 🔹 70 x 50 MM rectangular 🔹 80 x 80 MM square

Tampaknya Anda mengalami kesulitan memutar video ini. Jika ya, harap coba memulai ulang browser Anda.

Sticker printing (InkJet): Artwork is being printed on PVC sticker

🔴 LIVE KEPUTUSAN PEMENANG CABUTAN BERTUAH MENANG TIKET WAYANG FILEM AVENGERS: INFINITY WAR!

Ditubuhkan pada tahun 2011, syarikat ini dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera dan anak jati Sabah iai…

M-1-1. 1st FLOOR, JLN SULAMAN SENTRAL 2, OFF JLN SEPANGAR KUALA MENGGATAL, (1.717,96 km) Kota Kinabalu 88450

Sticker Design Kota Kinabalu