Sticker maken 2
Sticker printing
Print Zelf Stickers

Print Zelf Stickers Print Zelf Stickers

Zelf stickers maken? Super simpel met de volgende gemakkelijke stappen!

Plaats alle stickers op losse layers en zet ze goed naast elkaar, niet te dicht bij elkaar want je moet ze ook nog kunnen uitknippen. Door de blend mode van de layers op “Darken” te zetten maakt de witte achtergrond niet uit.

Wil je weten hoe ik de stickers gemaakt heb of ze zelf ook printen? Lees dan verder! Want hier zit mijn tweede printable bij!

Benodigdheden om zelf printbare stickers te maken (zwart-wit) printer Scanner Labels (Bijv. deze*. Ik gebruikte deze. Zwarte pen Papier Schaar

Wij denken graag met je mee Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 Wij leveren aan bedrijven en particulieren Al meer dan 30 jaar ervaring Gratis verzending in Nederland & België 90% van de orders binnen 5 werkdagen geleverd 040 2 417 417 [email protected]

nl

Etiketten op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, …

Je kunt nu de stickers 1 voor 1 van het vel afhalen en op je ondergrond plakken.

Knip eerst globaal alle stickers los en ga dan voorzichtig langs de randen.

Plaats je geprinte stickervel op de standaard mat en voer eerst uit snijtest uit.

Stickers laten bedrukken doen we voor zowel bedrijven als particulieren, ongeacht de afname. Wij brengen geheel vrijblijvend de mogelijkheden in kaart om van jouw wens een perfect eindproduct te maken. Stickers worden bij de Stickerkoning op verschillende manieren voorzien van opdruk. Dit kan door stickers te drukken met zeefdruk op vinyl, via offsetdruk op papier, full color printen op vinyl of papier, of door het verwarmen van folie via een cliché.

Snel naar: Enkelzijdig Dubbelzijdig opaak Dubbelzijdig aslan

Al 3 winnaars, win jij de transferpers of sublimatie printer?2 mei 2018

Nieuw Intercoat Vinyl/Stickerfolie Aanbieding + Winactie!25 april 2018

Maak je eigen unieke stickers voor op verschillende ondergronden. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe het werkt en wat je er allemaal voor nodig hebt. Onderaan de pagina leggen we stap voor stap uit hoe je zelf stickers maakt. Bekijk ook de inspiratiepagina voor allerlei mogelijkheden met betrekking tot stickers maken.

> De ScanNCut snijplotters zijn ook nog eens in de aanbieding!

Contact Bestellen Verzending Levertijd Betalen Mijn account Retourneren Garantie Klantbeoordelingen

Hopelijk heb ik je geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met stickers maken. Als je wat maakt ben ik superbenieuwd, zeker als je mijn printable gebruikt! (Vergeet de hashtag #nynkek niet als je iets op social media deelt!)

Stickers kun je gebruiken voor promotie, buitenreclame en andere doelen. Stickers zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van je doel adviseren wij jou de beste oplossing. Bepaal zelf de soort, de maat, de vorm, de opdruk en hoeveel je er nodig hebt. Dit kan allemaal via onze ontwerpmodule. Weet je nog niet zo goed welke sticker je nodig hebt? Ga dan naar het aanbod stickers.

Voor het uitvoeren van deze applicatie, leveren wij alle benodigdheden. Zo kun je bij ons terecht voor een geschikte snijplotter, maar ook voor de printbare folies en de lamineervellen.

De Brother ScanNCut snijplotter zal nu je stickers uit gaan snijden.

Wij specialiseren ons in alles wat plakt. Vinyl stickers, raamstickers. papieren stickers, witte stickers, fluoriserende stickers, zilveren stickers, stickers zonder een lijmlaag, etiketten op rol, losse stickers, stickervellen, noem het maar op. Daarom zijn wij toonaangevend in zelfklevend!

Print het ontwerp uit op de witte kant met een willekeurige inkjet printer.

Vind je mijn stickers leuk? Dan kun je ze zelf printen met deze gratis printable!

Wrijf met de schrapper over het lamineervel heen, zodat deze strak op het stickervel zit.

Nog helemaal geen materialen in huis? Kijk dan snel onderaan de pagina voor onze scherp geprijsde pakket deals!

Ik wissel snel van interesses. Op dit moment vind ik stickers maken helemaal geweldig, maar ik ken mezelf. Over niet al te lange tijd vind ik iets anders weer superawesome en komt dit weer in de la te liggen. Het begon met waterverf op labels. Daarna betekende ik die. We hebben sinds een paar dagen een zwart-wit laserprinter (fantastisch ding) en daar kocht ik a4-stickervellen bij zodat ik mijn eigen stickers kon printen. Het met de hand kleuren en uitknippen kostte wel wat meer tijd dan ik gedacht had, maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf 🙂

Lees hier hoe je transparante stickers maakt. Inclusief nog een gratis printbaar stickervel!

Teken je toekomstige stickers op papier en scan ze in, of teken ze gelijk op de computer (sla dan stap 2 over). Ik tekende ze op een a4tje met een zwarte fineline en scande die in.

Zelf online stickers bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Via drie stappen stel je eenvoudig de gewenste bestelling samen. Terwijl de stappen worden doorlopen, verandert de prijs automatisch mee. Zo heb je altijd de juiste prijs en de beste keuze. Om het bestellen van stickers helemaal compleet te maken zijn verzendingen boven €100,- gratis!

Wanneer je jouw stickers geprint en gelamineerd hebt zijn ze klaar om gesneden te worden. Hiervoor heb je een snijplotter en een snijmat nodig. De Brother ScanNCut snijplotters zijn als beste uit onze strenge selectie gekomen. De veelzijdigheid en robuustheid maakt de ScanNCut veruit de beste in zijn klasse boven snijplotters zoals de Silhouette Cameo.

KVK: 62472321 BTW: NL854831745B01IBAN: NL84 INGB 0006 774346 T.N.V. Creaplot B.V.

*Partnerlink, kost jou niet meer maar levert mij wat geld op om meer te bloggen :).

Geen speciale printer nodig! Je kunt gewoon thuis met je eigen inktjet printer de stickers bedrukken. Wel heb je speciale stickervellen nodig om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Voor het maken van Stickers leveren wij een complete kit van Brother, die speciaal gemaakt is voor de Brother ScanNCut snijplotters, maar natuurlijk ook in combinatie met jouw Silhouette Cameo of andere snijplotter gebruikt kan worden. De printbare stickervellen zijn ook los te verkrijgen in de aanvullingskit.

CategorieënCadeau Design DIY Overige Printable Stickers Tutorials

Als je een kleurenprinter hebt kun je dit ook digitaal doen. Ik gebruikte potloden en waterverf, maar je kunt van alles gebruiken natuurlijk.

Zeefdrukstickers worden volgens een ambachtelijke techniek gedrukt. Een zeefraam wordt …

Over ons Algemene voorwaarden Privacybeleid Ons assortiment Cadeaubonnen

Snijd de stickers uit, door te kiezen voor de modus direct snijden.

Met ruim 30 jaar ervaring in de stickerbranche mogen wij ons echte stickerspecialisten noemen. Advies over een stickersoort? Geen probleem! Stickerkoning staat klaar om je hierin te begeleiden, bij ons is namelijk ook klant koning!

Heb ik lamineervellen nodig bij het maken van printbare stickers? Wij raden het wel altijd aan. Met behulp van een lamineervel kun je jouw eigengemaakte stickers een beschermend laagje geven. Dit beschermende laagje beschermt jouw stickers nog beter tegen water en krassen. Lamineervellen vind je terug in de starterskit maar ook in het aanvullings pakket.

Breng een lamineervel aan om de kwaliteit van jouw sticker te verhogen.

Verwijder nu voorzichtig het stickervel van de standaard mat.

Test het eerst op een normaal a4tje, om te controleren of er niks afgesneden wordt bij de randen en check of er genoeg knipruimte tussen de stickers zit. Print ze daarna op je label.

Gebruik een foto-bewerkprogramma om het wit echt wit te maken en het zwart echt zwart. Ik gebruikte Levels (CMD + L) in Photoshop. In dit venster kun je het meest rechtse pijltje naar link halen en de twee linkse juist naar rechts. Als je hiermee speelt krijg je vanzelf een goede zwart-wit illustratie.

Benodigde printbare stickers makenInktjet printer en speciale stickervellen

Snel naar: Wit glans vinyl wit glans high tack Transparant vinyl

Heb je geen zin om te knippen? Je kunt ook ronde etiketten kopen*. Als je dan zorgt dat je stickers precies in die vakjes vallen heb je een echt stickervel!

Related Images of Print Zelf Stickers
Zelf transparante stickers printen van plakplastic
Zelf geprinte ingekleurde stickers uitknippen
21 november 2016
Zelfgemaakte stickers zijn klaar om te gebruiken
Stickervellen zelf printen
Stickers bewerken in photoshop
Vaker printen met stickers koop dan een labelprinter
Heb
Diy zelf stickers maken en printen nynkek
Zelf geprinte ingekleurde stickers uitknippen zelfgemaakte stickers ingekleurd met waterverf en potlood
Zelf transparante stickers printen
Diy zelf stickers maken en printen
Doe het zelf eigen etiketten
Etiket sticker per m2 transparant sticker vinyl sticker
Printen
Diy transparante stickers maken en printen nynkek
Benodigdheden
Stickers drukken printen en bestellen goedkoop en snel
Related Post of Print Zelf Stickers
Car Decals In Bulk

Car Decals In Bulk

Car Decals In Bulk Car Decals In Bulk Car Decals In Bulk . . . . . . . . […]
Vinyl Logo Stickers

Vinyl Logo Stickers

Vinyl Logo Stickers Vinyl Logo Stickers Vinyl Logo Stickers . . . . . . . . . . . […]
Bumper Sticker Iphone 5S

Bumper Sticker Iphone 5S

Bumper Sticker Iphone 5S Bumper Sticker Iphone 5S Bumper Sticker Iphone 5S . . . . . . . . […]
Big Car Decals

Big Car Decals

Big Car Decals Big Car Decals Big Car Decals . . . . . . . . . . . […]